Az EQ-Skill

Cégünkben sokrétű tudással és szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek munkáját hangoljuk össze annak érdekében, hogy a vezetőfejlesztés területén a lehető legnagyobb hatékonysággal és hozzáértéssel valóban vezető minőségű programokat valósíthassunk meg.

Hiszünk abban, hogy a szakmai hozzáértés mellett a kiváló üzleti teljesítmény eléréséhez elengedhetetlen az emberi oldalra fordított kiemelt figyelem. Hiszünk abban, hogy a vezetői hatékonyság kulcsa a szaktudás és a tapasztalat mellett a vezető személyisége. Hiszünk abban, hogy az önreflektivitás és az önismeret éppúgy munkaeszköze a sikeres vezetőnek, mint a PDA.

Munkánk során a szervezet egészét, mint rendszert tekintjük kiindulási alapként. Programjainkat alapos előkészítő, diagnosztikai munkaelőzi meg, ami lehetővé teszi, hogy az egyes fejlesztési lépések egymásra épüljenek, s egyben illeszkedjenek a szervezet sajátosságaihoz.

Tréningjeink, fejlesztési folyamataink  minden esetben „testreszabottak”. A diagnosztikai fázis (vezetői interjúk, fókuszcsoport, konzultáció a szervezet HR-munkatársaival) alapján a szervezet és a csoport valós igényeihez illeszkedik a program módszertana, íve és tematikája, a fejlesztés a szervezet és résztvevők konkrét, aktuális problémáinak megoldására irányul.

Az EQ-Skill Magyarországon elsőként dolgozta ki a Ló Mediálta Tréningprogramok alapjait 2005-ben. Azóta számos alkalommal győződhettünk meg róla, hogy a módszertan valóban hatékonyan alkalmazható a vezetői készségfejlesztésben.  2008 során megszereztük a nemzetközi lovastréner licencet (HorseDream®) és tagjává váltunk a Ló Asszociálta Tanulás Európai Egyesületének (EAHAE).

A lóval való foglalkozás, a lovaglás és a szervezetek, csoportok vezetése közti szoros analógia nemcsak az általunk tartott lovastréningek metafórája, hanem valamennyi programunké is, hiszen "lómentes" fejlesztési folyamatainkban is ugyanezzel a szemlélettel dolgozunk.

A tisztelet, az együttműködés, a differenciált ráhangolódás, az önreflektivitás és a letisztult tudatosság a kulcsszó, ez az, amit a leghatékonyabban, a legmélyebb és legszemélyesebb élmények mentén a lovak segítségével, katalizáló jelenlétével tudunk átadni.

A ló-lovas metafóra módszerfüggetlen üzenete a vezetői készségfejlesztésben végzett munkánknak, így a ló egyedi, megkülönböztető, a többinél hatékonyabb (de messze nem egyetlen) módszertani eszközünk.

EQ Skill 1022 Budapest,
Bimbó út 5.
Telefon: +36 1 950 6754
Lovas tréningek - példaadó projektszemle
Tréningek - amire büszkék vagyunk
Coaching - a komplex szemlélet jegyében
Hírek
Train the Trainer 2021

2021 júlis 20-21.-én nemzetközi képesítést adó, a Szervezetfejlesztők…

HorseDream TTT és HDPLW l

A Train The Trainer lovastréner képzés 22 éves nemzetközi hagyománnyal…

TrainTheTrainer 2017

 Az EAHAE képzési rendszerében akkreditált, a  Szervezetfejlesztők Magyarországi…

NVA 2017

 PÁLYÁZAT Az EQ-Skill Humán Tanácsadó és Vezetőfejlesztő Kft.…

Különdíjas az NVA

Az Év Pro Bono kezdeményezése díj már korábban is létezett, de…

Még több hír »